Ananas Fizzy

A készítmény étrend-kiegészítő, így nem helyettesíti a normál táplálkozást. Valójában a normál étkezések mellett kell fogyasztani.

Az enzimek egyik feladata az, hogy az ételt különböző alkotóelemeikre bontsák. Csak optimális bontás esetén sikerül a szervezetnek hasznosítani a fontos tápanyagokat, különösen a proteineket.

Az elfogyasztott ételtől függően a szervezetünkben lévő enzimek nem tudják elemeikre bontani a zsírokat és proteineket. Ez általában akkor történik meg, ha a szénhidrátokat és proteineket egyszerre fogyasztjuk. Különösen a proteineket nem tudjuk megfelelően megemészteni. A szervezetünk szükségtelen energiához jut és zsírtartalékok alakulnak ki. Ez vezet az elhízáshoz.

Az ananász pezsgőtabletta egyik alkotóeleme a bromelin proteolitikus enzim. Ez az enzim a természetben a Bromélia nevű növényben található meg. Az ananász is ilyen fajta növény. A Bromélia tökéletesen alkalmas arra, hogy felszabdalja a proteineket. Működését nem befolyásolják az emberi enzimek, így képes felbontani a proteineket a gyomor és belek savas környezetében is. A jó minőségű L-Carnitin segít a zsírok lebontásában (trigliceridek).

 

1. Hatékony segítség a proteinek szétbontásához.
2. Az L-Carnitin a mitochondrium felé továbbítja a zsírokat, ahol ezek elégnek.
3. A C-vitamin megerősíti az immunrendszert
4. A termék használatával csökken a cellulit és csökken a súly

 

 

A pezsgőtabletta 200 ml vízben oldható fel és főétkezésekhez kell fogyasztani. Az ajánlott napi adag: 2 tabletta