BB-krém színezett hidratáló – PURE Teinture Intense

PURE TEINTURE

–          2 féle árnyalatban: PURE TEINTURE CLAIR/világos,  PURE TEINTURE INTENSE/sötét)

–          parabén mentes,

–          fényvédő faktorral,

–          tiszta, természetes összetevőkkel.

 

A mindennapi ápolásra alkalmazható puha, selymes, középbarna árnyalatú krém, mely megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, s egy kellemes, egészséges, ragyogó arcszínt biztosít, segít eltüntetni az esetleges bőrhibákat. A benne lévő speciális barna alga komplex biztosítja a sima és egyenletes bőrképet,  a tárnicsból nyert hydrofiltrát hatású hatóanyag pedig erős antioxidánsként működik, így semlegesíti a szabadgyököket. Természetes fényvédő faktor tartalma (SPF 5-10) ellensúlyozza a napfény bőr öregítő hatását. A Hyaluronsav és a panthenol növeli a bőr nedvességtartalmát, így az friss és üde lesz. Amennyiben szükséges, közvetlenül fel lehet rá vinni a szokásos napi ápoló krémet.

Ha bőre tónusához képest  a Teinture Intense tónusát túl sötétnek találja, a krém keverhető a Pure Teinture világosabb árnyalatával a Clairrel, illetve egyéb High Care® termékkel is, így elérheti a bőre színének legmegfelelőbb egyéni árnyalatot.

BB-krémünket javasoljuk a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt, mindazoknak, akik jól hidratált, egyenletes, természetes barnás bőrszínt szeretnének a mindennapi ápolásban. Kiváltható vele az alapozó használata. A termék nem tartalmaz ásványi olajokat és parabéneket! 

Aktív összetevők:

Hyaluronsav,
Panthenol,
Barna alga kivonat,