Bemutatkozás

A zuglói HIGH-CARE CENTER ARC-ÉS TESTKOZMETIKAI szalon egy olyan különleges hely, ahol megpihenhet, feltöltődhet, kikapcsolódhat és mindeközben tehet valamit szépségéért és egészségéért.

“Több, mint szépség, a jövő az egészség !”

2005-ben, amikor szalonunkat megnyitottuk legfőbb célunk az volt,  hogy ez a HIGH CARE CENTER több legyen, mint kozmetika, itt a legkorszerűbb eljárásokkal végzett arc-és testkezelések mellett mentális feltöltődéshez is jussanak vendégeink.

Sok visszajelzést kaptunk már azóta, hogy “jó ide bejönni” és ez az érzés a  kezelések mellett milyen sokat jelent vendégeinknek.

Csapatunk hozzáállása

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásaink magas színvonalát megőrizzük. Ennek biztosítására elkötelezett munkatársaink, az anyacég, a német WEYERGANS AG kutató-orvoscsoportjának folyamatos fejlesztései és a HIGH-CARE Cosmetics Magyarország Kft rendszeres továbbképzései jelentik a garanciát.

Szalonunk

130m2-es szalonunkban 7 tágas kezelő helyiségben, harmonikus környezetben professzionális kozmetikai szolgáltatásokat nyújtunk,  speciális berendezéseink segítségével és a kiváló HIGH CARE termékek felhasználásával.

“Az egészség és a szépség olyan ajándékok, amelyekért mindenkinek saját magának is tennie kell.”

Szalonunk “ars poetica”-ja:

“Az Ön sikere a mi sikerünk is!”

Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a “high-care” kozmetikát, és a “legmagasabb szintű gondoskodást” élvezheti, amikor minőségi szolgáltatatásainkat igénybe veszi.