Body Peeling 200ml

Testradír mélytisztításhoz és bőrkisimításhoz

Összetétel:

  • Természetes proteinek
  • Kamilla kivonat
  • Allantoin
  • Natrium myresthilsulfat
  • Szója-olaj

Tulajdonságok:

A HIGH-CARE COSMETICS Body-Peeling-je gazdag hatóanyagokban, amelyek a terméket kozmetikai csúcstermékké teszi. Többek között kamilla-kivonatokat tartalmaz, amelyben a kamilla – az un. flavinoide – minden kozmetikailag nagy értékű illó olaja benne van, ezeknek kiváló gyulladáscsökkentő hatása van, amely a peelinget az érzékeny, gyulladásra hajlamos, berepedezett, problémás bőrre is alkalmassá teszi. Ezt az igényt az allantoin támogatja – amely egy nagy értékű szintén tiszta növényi hatóanyag, amely a bőrnyugtató tulajdonsága mellett fokozza a gyors sejtregenerációt és kedvezően hat a keratin képződésre.

 

Ezáltal a Body-Peeling minden bőrtípusra alkalmas. A természetes hatást és a bőr kellemes simaságát a szója-olaj hatóanyag is elősegítik, amelyek telített és telítetlen zsírsavakból állnak.
Alkalmazás:

A HIGH-CARE COSMETICS Body-Peeling-je a teljes testápolás fontos terméke. A kezelt felület irritáció mentes mélytisztítását teszi lehetővé és a bőrt kellemesen lággyá és simává teszi. Egyidejűleg optimálisan előkészíti a szövetet a hatóanyagok felvételére.

A bőr igénye szerint hetente egyszer vagy kétszer vékonyan felvisszük és lágyan bemasszírozzuk. Meleg vízzel, esetleg zuhany alatt lemossuk.
Különleges tudnivalók:

A HIGH-CARE COSMETICS Body-Peeling-je a felső hámréteg erős faggyúsodása esetén gyakran használandó. A termék természetes proteinjei ellátják a faggyúréteg védő funkcióit és megakadályozzák a faggyúréteg gyors újraképződését. A termék nem tartalmaz agresszív tenzideket.