Collagen Kristály Gél Maszk

Összetevők:

  • Sargassum Filipendula Extract ( Alga Collagén)
  • Hyaluron
  • Arbutin
  • NMF

Tulajdonságok:

A KRISTÁLY COLLAGEN GÉL MASZK speciális gél maszk az arcra. A benne lévő Sargassum Filipendula Extract barna-alga kivonatot tartalmaz, mely ellátja a bőrt alga-kollagénnel. Védelmet nyújt a ráncok kialakulása ellen és biztosítja a bőr számára a természetes ásványi anyagokat és nyomelemeket. Aktív összetevője a Hyaluron, amely megköti a nedvességet és tárolja a kötőszövetben. Kisimítja a bőrt és feszessé teszi azt. A benne lévő Arbutin természetes módon világosítja (fehéríti) a pigment foltokat és javítja a bőr tónusát.Az NMF nedvesítő faktorként gyorsítja a bőrsejtek újratermelődését.

Alkalmazás:

A bőr letisztítása után, a make up eltávolítását követően használjuk. Eredményesen alkalmazható masszázs után vagy ampullás kezelések (ultrahang) használatát követően.

Vegyük ki a csomagolásból és helyezzük szabályosan az arcra. Nedves ujjakkal nyomjuk lágyan úgy, hogy az egész arcot lefedje. 30 perc hatóidő után a Kristály Collagén Gél Maszkot távolítsuk el, a maradványt lágyan masszírozzuk be vagy melegborogatással távolítsuk el.

A Kristály Collagén Gél Maszk minden bőrtípusra alkalmazható és ajánlott. Különösen jó nyári hűtőkezelések – nyugtató kezelések részeként.

Hűtő gél maszk azonnal látható eredménnyel
Ajánlott a férfiak kezelésénél
Kiváló minőségű összetevői feszesítik és regenerálják a bőrt
Tökéletes a zsíros és vegyes bőr számára.

Kiszerelés: darabonként