Dermionológia – Oxigénfürdő

„Az ionok a legfontosabb és legérdekesebb dolgok a világon.” (Prof, Dr. Vince János)

Az oxigén ionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyen a sejtekhez, mely azok működéséhez nélkülözhetetlen. Ha nem rendelkezik ezzel az energiával, akkor nem tudja ellátni az alapvető funkcióját, s a szervezet hiányt szenved, amire valamilyen módon reagál.

Ha a szem nem kap elegendő oxigént – látászavarok, ha a szív, akkor szorító mellkasi érzések – koronária, koszorúsér zavarok lépnek fel, melynek infarktus is lehet a vége (szívizom elhalás).

Ha a vese szenved energiahiánytól, akkor veseműködési zavarok, a végén nefrózis is kialakulhat.

Ha sejtszinten nézzük, akkor a legfontosabb, hogy mind a 1014 – en sejtünkben megtermelődjön az ATP (adenozin trifoszfát) – ami a mitokondriális rendszerben történik. Negatív oxigén ionok hiányban nem történik meg az ATP termelés – nem oxidatív foszforiláció megy végbe, hanem egy reduktív glikolízis alakul ki, ami erjedéshez – gázosodáshoz vezet, majd a szervezet elgombásodik.

Kezdetben aluszékonyság, álmosság, koncentrációs zavarok, az agykéreghez kötött érzékszervi funkciók zavarai jelentkeznek, ha tartós az energia hiány, legrosszabb esetben a végén halál is bekövetkezhet. Jönnek a krónikus fáradtság szindróma első tünetei, s a végén az oxigénhiányos állapotban a daganatos betegségek is sokkal jobban előtérben kerülnek, mint normális formába, ezért negatív oxigén ionokra folyamatosan szükségünk van.

(Otto Warburg Nobel díjas kutatótól tudjuk)

dermio-lepesek3web(1)_200x210t5_ic

A MEGOLDÁS:

Energia, vagyis negatív ion kell a bőrnek. A Dermionológia eljárás ezt az energiát külsőleg, közvetlenül biztosítja a bőr bazális rétegének, (Stratum Bazale) ahol a sejtosztódás zajlik, így az anyagcsere spontán aktiválódik úgy, mint fiatalabb korban.

A „savgyilkos” dermionológia hatása:

Ez egy új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak.

1030f01417b2bb23a62231e93d8639bc_260x210t5_ic

A kezelés lényege az „ionfürdő”. Negatívan ionizált oxigénnel telt zsákban alkalmanként mindössze 30 percet kell eltölteni az eredményért. Az „ionfürdő” az egész testünkre, közérzetünkre, egészségünkre jó hatással van. A kezelés során ionok úgy hatolnak át a bőrön, mint az elektromos áram. A méreganyagok semlegesítődnek.

98ef644c3d93c6cef24378049f09f944_260x210t5_ic

És az eredmény?

Feszesebb bőr, gyorsabb fogyás, könnyű végtagok, jó közérzet.