Dermionológia – Oxigénionfürdő

DERMIO CARE

A Dermionológia® – egy innovatív módszer, mely egyidejűleg, minden veszély nélkül képes elérni az anti aging hatást és a sav-bázis egyensúly normalizálását mind a test, mind az arckezelések terén.

A Top Head alkalmazása során, – az oxigén ionplazma belélegzése révén – ezen hatásokhoz társul az egész szervezet anyagcsere folyamatainak összehangolása.

A test egy zárt térben fekszik, ahol plazmát hozunk létre (a plazma ionizált gázt jelent) mely elektromos vezető képessége révén képes elnyelődni a bőrben.

Méregtelenítés és karcsúsítás belülről kifelé

A megfelelő anyagcsere folyamatokhoz a sav-bázis egyensúly megléte szükséges. Ha ez felborul, úgy bekövetkezik az acidózis – elsavasodás. Ennek következménye a cellulit, a seprűvénák, a visszerek keletkezése, az artrózis, és a csontritkulás is.
Egészségünk szempontjából döntő: az időben történő közbelépés – hatékony kezelés.

Hatása rendkívül látványos és máshoz nem hasonlítható!

A Dermio Care® egy olyan készülék, mely energiával látja el az oxigént, energetizálja, létrehozza a negatív oxigén ionokat. (plazma)

A Dermio Care®-rel energiát viszünk a szervezetbe, ez tudományosan igazolt.

A semleges oxigént ionizálni kell, az ionizáláshoz viszont energia szükséges.

A készülék biztosítja, hogy nem az ATP-nek kell az energiát megoldania, hanem a készülék maga állítja elő. Így kevesebb ATP-re van szükség, hogy a negatív oxigén ion beépüljön a különböző szerves anyagokba.

Mivel az oxigén rendelkezik egy plusz energiával, amit képes leadni, ezáltal az ember alapenergia szükséglete lecsökken. Kimutatható, hogy ez molekulánként hány elektron voltot jelent.