Egészségmegőrzés

Ne felejtse el, szépséget sokan ígérnek, …. De vajon egészséget is?

Napjainkban egyre inkább ki­e­melt je­len­tő­sé­get tulajdonítunk az e­gész­ség­meg­őr­zés­nek. Az egészség a modern társadalom legfontosabb célja lesz. Folyamatosan nő az átlagéletkor és nem mindegy, hogy a plusz éveket milyen külsővel és egészségi állapotban éljük meg, van-e kedvünk színházba, moziba menni, utazni, sportolni, vagy inkább ki sem mozdulunk a lakásból, mert az önbizalmunk, egészségünk nem a régi.

A cél az lesz, hogy ne legyünk betegek, éppen ezért mindig jobb megelőzni, mint gyógyítani!

Az egészség érték!

Az egészség nagyon fontos egyéni és társadalmi értéket képvisel. Jelentőségét mindenki akkor ismeri fel, ha betegségben szenved.

Az egészség elvesztésével, egészségügyi problémák esetén rögtön tapasztaljuk azokat a korlátokat, amivel az idősödő embereknek szembe kell nézniük mind a saját, mind a társadalmi környezet vonatkozásában. A fiatalok gondtalanul élnek és kevésbé érzékenyek ezen problémákra.

Kozmetikai kezelésen alapuló tapasztalataink terén sok-sok kezelési eredményt adtunk át az orvosi és terápiás ágazat számára.

Az eredmények önmagukért beszélnek. Mi orvosi használatra minősített készülékekkel és kezelési módszerekkel tudunk hozzájárulni a közegészségügy gondjainak megoldásához.

A Medical Wellness fókuszában a szépséghibák kiküszöbölése, a jó közérzet elérése mellett az egészségmegőrzés áll. Az első ránézésre szépséghibának tűnő cellulit, amellett, hogy nem nyújt esztétikus látványt, az idő múlásával különböző láb betegségek (duzzadt láb, ödéma, visszér, elfekélyesedett láb) kialakulásához vezethet.

Ezért jobb a megelőzés, mint a gyógyítás.

Dr. Rudolf Weyergans nevéhez fűződő Medicall Wellness kezelések, melyek orvosilag bizonyítottan hatékonyak, pihentetők, és javítják a test külső megjelenését.

A terápia alapja a lelassult nyirokrendszer felélénkítése, amely a Body Wrapping, a Slide Styler(hullámmasszázs), vagy az űrtechnikai berendezésnek számító vér- és nyirokkeringést szabályozó mágnes terápiával és Iono-Care oxigén-inhalációval kombinált Vacustyler segítségével történik.

Az “ISO” minősítésű High Care Cosmetics Magyarországon lassan 20 év tapasztalatával és a Medical Wellness Szövetség ajánlásával rendelkezik.

Egészségmegőrző kezeléseink