HIGH CARE CENTER, ZUGLÓ

HÁZIREND

Kedves Vendégeink! Házirendünket mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülése és szolgáltatásaink nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztuk létre. Bejelentkezésükkel, kezeléseink igénybevételével vendégeink automatikusan elfogadják Házirendünket.

Házirendünk 2018. június 1-től van érvényben.

  1. Nyitva tartási idő

H-PÉ: 8h – 20h

SZO : 8h- 14h (esetenként ettől eltérhet a bejelentkezések szerint)

 

  1. Időpont foglalás/ módosítás/ lemondás

Szolgáltatásainkat előzetes időpont foglalással tudják vendégeink igénybe venni, amennyiben nem kértek időpontot, nem feltétlenül áll rendelkezésre szabad hely.

  • Időpont foglalás nyitva tartási időben lehetséges személyesen (Bp.XIV.ker. Vezér u.147/b.), telefonon (06/1/814-3345), esetleg a kozmetikus mobilszámán, illetve e-mail-ben, a highcare14ker@upcmail.hu címen, vagy web-lapunkon keresztül. www.highcarezuglo.hu
  • Az előre lefoglalt időpont az esedékesség előtt minimum 24 órával módosítható vagy mondható le díjmentesen.

24 órán belüli módosítás/ lemondás esetén 50% készenléti díjat számolunk fel, bérletnél az alkalom lehúzásra kerül.

Amennyiben nem kerül lemondásra az időpont, de mégsem jelenik meg vendégünk a lefoglalt időpontra,  készenléti díjként a kezelés 70%-át számoljuk fel.

Nem kiegyenlített készenlét díj esetén, illetve az utóbbi helyzet (lemondás elmulasztása és nem megjelenés) kettőnél többszöri előfordulása esetén – legnagyobb sajnálatunkra-  az érintett vendégnek – nem áll módunkban újabb időpontot adni.

 

  1. Érkezés/távozás rendje

Szolgáltatásaink igénybe vételéhez célszerű 5-10 perccel a kezelés megkezdése előtt érkezni. (Átöltözés, papucs vétele, stb.)

Késés esetén a késési idővel csökken a kezelési idő a többi vendég időpontjának betartása érdekében.

 

  1. Szalonunkban tiltott tevékenységek

Tekintettel szalonunk tevékenységére, melyhez nyugodt és egészséges körülmények biztosítása szükséges, szalonunkban dohányozni, alkoholt fogyasztani, hangoskodni (hangosan telefonálni) nem lehet.

 

  1. Gyermekre vonatkozó tudni valók

Szalonunk baba-és gyermekbarát, de  külön felügyeletet nem tudunk vállalni és vendégeinknek figyelembe kell venni, hogy a többi vendég nyugalmát gyermekeik ne zavarják. Babakocsit a higiéniai előírások betartása miatt az előtérben kell hagyni.

 

  1. Kisállatokra vonatkozó szabályozás

Szigorú higiéniai előírásaink biztosítása miatt semmilyen kis állatot nem tudunk üzletünkbe beengedni.

 

  1. Tisztasági, egészségi kitételek

Fertőző betegség esetén törvényileg tilos a szalon látogatása, beleértve az influenzás megbetegedéseket is.

Kötelező a csere papucs, melyet szalonunk biztosít.

Esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok felmerülése esetén semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.

 

  1. Bérleteink és ajándék kártyáink lejárati ideje

Bérleteink és ajándék kártyáink 3 hónapig érvényesek. A lejárati idő után nem áll módunkban a kezelések folytatása, illetve a bérletek lejáratának meghosszabbításához egyedi egyeztetés szükséges.

Amennyiben a 3 hónapos lejárati időtől eltérő érvényességi időben állapodunk meg, az bérleteinkre ill. ajándék kártyáinkra feltüntetésre kerül.

 

Házirendünk felmerülő kérdések szerint bármikor egyoldalúan módosítható.

 

Köszönjük vendégeinknek, hogy Házirendünk betartásával hozzájárulnak rendezett üzletmenetünkhöz és többi vendégünk nyugalmához.

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánunk!

 

a zuglói HIGH CARE CENTER munkatársai

 

Budapest, 2018. június 1.