HIGH CARE® ROSACEA – ÚJ! Nyugtató és ápoló hatású termékcsalád, érzékeny, kivörösödött, gyulladt bőr számára

  • Bőrnyugtató Rosacea szérum 30ml

A High Care Rozácea szérum egyedi összetevőinek köszönhetően kiválóan alkalmas a kivörösödésre és a rozaceára hajlamos bőr ápolására. Az üdítő hatású arc szérum kellemes, könnyű textúrájú, csökkenti az arcbőr melegség érzetet és a bőr érzékenységét. A bőrnyugtató növényi kivonatoknak irritáció gátló és duzzanatcsökkentő hatásuk van.

A Rozácea szérumot vigyük fel és gyengéden masszírozzuk a bőrbe, miután letisztítottuk a High Care Cleansing Foam tisztító habjával, Timeless Tonic-jával, melyek megtalálhatóak a High Care tisztításra ajánlott termékei között.  A Rozácea szérum szem környékén is alkalmazható. A High Care Rozacea szérum optimális hatásának elérése érdekében ajánljuk a High Care 24 órás Rozácea krémjét,  és a High Care Rozacea maszkját.

A High Care Rozácea szérumját az érzékeny, kivörösödésre és rozáceára hajlamos, gyulladt bőr ápolására fejlesztették ki. 

Aktív összetevők:

Árnica Montana virágkivonat
Cupressus Sempervirens (Európai Ciprus) mag kivonat
Polygonum Multiflorum Rhizome gyökér kivonat
Bisabolol (kamilla virág illóolaj kivonat)

  • Rosacea arckrém

Az iirritációt csökkentő növényi összetevőknek köszönhetően a könnyű, frissítő  hatású krém segít az arcbőr kivörösödésének csökkentésében. Az arckrém enyhe zöld árnyalata elfedi az arcbőr vörösségét és egyenletesebb arcszínt biztosít. A High Care Rozáceás krémje fokozza a bőr természetes védelmi képességét a környezeti irritációval szemben. Folyamatosan erősíti a kötőszövetet, valamint az érfalakat, megelőzve ezzel a bőr ismételt kivörösödését.

Tudjuk, hogy minden sikeres arcápolás alapja a tisztítás, ezért javasoljuk, hogy a rozáceás krém használata előtt az érzékeny bőr tisztítására használja a High Care  Cleansing Foam habját  és Timeless Tonicját. A hatékony arckezelés érdekében javasoljuk továbbá kiegészítő termékként a rozáceára termékcsalád szérumának használatát, melyet gyengéden paskoljunk be,  ezután vigyük fel és masszírozzuk be a krémet. Továbbá heti 1-2 alkalommal javasolt Rosacea intenzív maszk hasznáata.

Rosarcea 24/7 krém az érzékeny, kivörösödött, irritált, rozáceára hajlamos bőr ápolására.

Aktív összetevők:

Vitis Vinifera (Grapa) ag olaj
Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj
Olus (Növényi) Oil
Panthenol

 

  • Rosacea Intensive Maszk

A High Care intenzív Rozácea maszk bőrnyugtató, relxáló hatású maszk, mely különösen alkalmas az érrendszeri gyengeséggel küzdő extrém stresszes bőr kezelésére. A növényi összetevők táplálnak és nedvességgel látják el az arcbőrt, feszülését azonnal enyhítik. Növényi összetevői csökkentik az arcbőr viszketési érzését, a bőr vörösségét. A bőr simává és rugalmassá válik.

A High Care intenzív Rozácea maszkot  elég hetente 1-2 alkalommal használni. A maszk előtt ajánlott a szem köré speciális szemápoló terméket felvinni. Erre ideálisak a High Care szemápoló termékei. A Rozácea maszk ecsettel, spatulával vagy kézzel is felvihető az arc, nyak, dekoltázs területére. 15-20 perc hatóidő után az esetleges maradékot távolítsuk el langyos, nedves borogatással. Még hatékonyabbá tudjuk tenni a Rpzácea maszk hatását, ha rendszeresen használjuk mellé a magas hatóanyag tartalmú High Care Rozácea Szérumot vagy Reset Fluid ampullát.  Mind a szérumot, mind az ampullát a maszk felkenése előtt használja!

Intenztív védő hatású Rozácea maszk az érzékeny, könnyen kipirosodó, kuperózisra, rozáceára hajlamos bőr számára. 

Aktív összetevők:

Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj
Vitis Vinifera (Grapa) ag olaj
Panthenol
Arnica Montana virág kivonat
Cupressus Sempervirens (Európai Ciprus) mag kivonat