Relax Balm roll-on 50ml

Revitalizációhoz; frissít, ellazít, hűsít

Összetétel:

  • Hamamelis
  • Árnika
  • Menta
  • Rozmaring
  • Kámfor és mentol
  • F vitamin

Tulajdonságok:

A HIGH-CARE COSMETICS Relax-Balzsam-ja döntően növényi hatóanyagokból áll. A nagy mennyiségű hamamelis fájdalomcsillapító hatású. Az arnikát szintén nagy dózisban tartalmazza (arnica montana), amely általánosan ismert gyulladáscsökkentő tulajdonságáról és képes mobilizálni a vér- és nyirokkeringést. Menta tartalma hűsít és élénkít. További összetevői a hatásos és élénkítő rozmaring, valamint a kámfor illó olajai és a mentol, amelynek illata nemcsak hűsítő, hanem baktériumölő is. A Relax-Balzsam esszenciális zsírsavakat közvetít (F-vitamin) amelyek különösen bőrbarátok és a bőrnek közvetlen védelmet biztosítanak.

Alkalmazás:

A HIGH-CARE COSMETICS nyugtató balzsama speciális készítmény, amely frissíti és élénkíti a bőrt. Hűsít, pihentet és segíti a nyirokereken belüli áramlást.

A Relax-Balm különösen értékes a lábápolásban, a fáradt, duzzadt láb kezelésében. Felbecsülhetetlenül hasznos sportolás, hosszas sétálás vagy állás után, kényelmetlen lábbeli kellemetlen hatásának enyhítésében.

Felfrissülés céljából a nyakra és óvatosan halántékra is használhatjuk. Segítséget nyújt más terápiákhoz (pl. aromaterápia) és a professzionális, speciális testkezelésekhez (pl. Body-Wrapping).
A Relax-Balzsam-ot egyszerűen felvisszük és a szív irányába (felfelé) bemasszírozzuk. A frissítő és hűsítő hatás spontán érezhető és különösen hosszantartó.