Revival 50ml

Összetétel:

  • Lecithin (nedvességmegőrző és kisimító)
  • Növényi viasz
  • Deproteinizált élesztő (fehérjementes)
  • Vitaminok

Tulajdonságok:

A deproteinizált élesztő által a Revival az általa tartalmazott vitaminokkal, lipoidokkal és poliszacharidokkal a bőrt intenzíven tisztítja. A faggyúval és zsírral eltömődött pórusokat tisztítja, ezáltal a bőrkép ismét egyenletes és friss lesz. Az érett bőr, amely nagyon gyorsan fáradtan és sápadtan néz ki, ismét rózsás és optimálisan ápolt lesz. A zsíros bőrnél a tisztító hatás mellett segíti a gyulladásos helyek gyógyulását. A foltos és irritált bőr is visszanyeri egyenletes képét a Revival maszk használata által. A Revival által tartalmazott lipidek az epidermist tartósan védik és a bőr ismét lágy tapintású lesz.

A Revival bázis-enzym-ápoló tisztító hatását az epidermisre fejti ki és ezáltal minden bőrtípushoz alkalmas, ha megfelelően alkalmazzuk. Az irritált és foltos bőrre nyugtatólag hat. A Revival bázis-enzym-ápoló könnyű és mérsékletes felvitelét a reggelenkénti alkalmazáshoz ajánljuk, mielott a szokásos napi ápolót felvinnénk.

Alkalmazás:

A Revival bázis-enzym-ápoló egy sokoldalúan alkalmazható bőrápoló, amely gondoskodik az egyenletes bőrképről és tisztítja a bőrt. Éppúgy támogat egy zsíros bőrt, amelyet egészen a mély bőrrétegig tisztít, mint egy érett bőrt, amelyet tisztít és élénkít.

1. Érett bőr kezelése esetén:

A HIGH-CARE COSMETICS rendszertisztítóival történt tisztítás után a Revival bázis-enzym-ápolót vigyük fel az arcra és a nyakra. Körülbelül 5 percig hagyjuk hatni, majd Tone-Up-al, átnedvesített vattapamaccsal eltávolítjuk. A bőrt azonnal tisztítja és felfrissíti, ezáltal használójának egész napra attraktív és ápolt megjelenést biztosít. Ezután vigyük fel a Viva hidratáló krémet vagy Balance táplálókrémet. Egy héten egyszer használjuk érett bőrnél a Revival bázis-enzym-krémet maszkként, hogy a bőrt a túlzott fagyúmirígyrétegtol megtisztítsuk. A lágy, kíméletes tisztítás által az érett bőrt felfrissíti, amelynek hatására a bőr rózsás és tiszta lesz. A maszkot késélnyi vastagságban vigyük fel és kb. 15-20 percig hagyjuk hatni, majd bő meleg vízzel mossuk le. Végül a bőrtípusnak megfelelően Viva hidratálókrémet vagy Balance táplálókrémet használjunk, illetve a Timeless család hidratáló és intenzív ápoló krémeit használjuk nappali illetve éjszakai ápolásként.

2. Zsíros bőr kezelése esetén:

A Cleansing Balm-al történt tisztítás után a Revival-t bemasszírozzuk az arc és a nyak bőrébe. Hagyjuk felszívódni és kb. 5 perc után kéz-meleg vízzel lemossuk. Az egyenletes és ápolt bőr érdekében a zsíros bőrnél is használjuk a Revival-t maszkként, hogy bőrünket megtisztítsa a fölösleges faggyúrétegtol és a zsírtól. A maszkot késélnyi vastagságban vigyük fel és 15-20 percig hagyjuk hatni. Ezután bő meleg vízzel lemossuk. Nappali vagy éjszakai ápolóként ajánljuk a Sebo-Care dermoregulatort, amely a savvédőköpenyt szabályozza.