Set-Up 50ml

Összetétel:

  • algakivonatok
  • jojoba olaj
  • kollagén
  • E-vitamin

Tulajdonságok:

A Set-Up maszk az erősen irritált bőrszövetet is hűsíti és nyugtatja. Stressz által okozott irritációkat csökkenti. A bőr a Set-Up alkalmazása után optimálisan ápolt lesz.

Alkalmazás:

A HIGH-CARE COSMETICS Set-Up maszkja egy modern gél-típusokon alapuló hűsítő és hidratáló maszk. Frissítően hat és kellemesen friss-gyümölcs illatú. Optimális bőrirritációknál és akut stresszes bőrnél. A kozmetikában a Set-Up maszkot ajánlatos a bőr intenzív tisztítása után alkalmazni.

A Set-Up maszkot az arc- nyak és dekoltázs megtisztított bőrére koncentráltan visszük fel és oszlatjuk szét. A hatóidő mindössze 15 perc. Az esetleges maradványokat kézmeleg vízzel eltávolíthatjuk. A pakolást egész éjszaka is fenn hagyhatjuk, ezáltal a nyugtató és hidratáló hatást még fokozhatjuk.

Kiegészítő ápolás:

Aknés, problémás bőr esetében a HIGH-CARE COSMETICS Sebo-Care-jét ajánljuk. A bőr mindennapi ápolásához a HIGH-CARE COSMETICS a C7 hidratáló krémet, valamint a Balance tápláló krémet bocsátja rendelkezésre, amelyek a bőr igénye, a környezet és a klíma szerint egymással kombinálhatók és így szinte minden bőrtípusra alkalmasak.