Styler Krém 100ml és 250ml

Összetétel:

  • Borostyán (hedera-helix)
  • Árnika (arnica montana)
  • Körömvirág (calendula)
  • Azulen
  • E-vitamin

Tulajdonságok:

A Styler krém egy cellulit és az ezzel együtt járó negatív bőrjelenségek elleni speciális készítmény. A termék borostyán kivonatot tartalmaz, amelynek pozitív hatása van az érfalakra és fokozza az intracelluláris anyagcserét. Ezen kívül tartalmaz árnika kivonatot, amelynek általános gyulladáscsökkentő hatása van és mobilizálja a vér- és nyirokkeringést.

A Styler krém összetételét a körömvirág bőrápoló szaponinja optimálja, amely szintén gyulladáscsökkentő, ezen kívül gyógyító, görcsoldó hatású. Végül a cserző anyagok az allantoin és a fekete nadálytő több alkaloidája természetes úton aktiválja az anyagcserét. A bőr érzékenységét a kamillavirágból nyert értékes, nyugtató és gyulladáscsökkentő azulen csillapítja. A termékben található E-vitamin, mely a bőr öregedését lassítja, valamint fenti összetevők együttes hatása következtében már évek óta elismert és nagyra becsült készítmény a kozmetikai piacon.

Alkalmazás:

Elsősorban cellulit (narancsbőr) kezelésekhez, nem kielégítő bőr-anyagcsere és nyirokkeringés fokozására, hullámzó, egyenetlen bőrfelület kezelésére használjuk.

Kozmetikai kezeléseknél, mint pl. a csúszóhullám vagy vákuummasszázs, az elektrostimulálás hatékonyságának elősegítésére, narancsbőr megelőzésére, visszeres bőr ápolására, valamint általános bőr-és alakápolásra használjuk.

Legalább egyszer naponta (reggel), valamint sport tevékenység, vagy kozmetikai kezelés után a Styler krémet spatulával vékonyan felvisszük és enyhe nyomással bemasszírozzuk. A combon való alkalmazásnál a készítményt mindig hosszában a comb mentén a bokától a lágyéki nyirokcsomó felé masszírozzuk be. A mellek, dekoltázs és a felsőkar kezelésénél a hónaljat mindig be kell vonni a masszázsba ( a mellek feletti területen lévő nyirokcsomókat kell lágyan masszírozni ) a masszázs a szív irányába történik.

Különleges tudnivalók:

Cellulit alatt az összetapadt zsírsejteket értjük, amelyekben salakanyagok vannak tárolva. Ezeket általában a nyirokrendszer szállítja el. A nyirokfolyadék és a benne lévő salakanyagok akkor keringenek kielégítően, ha a két szükséges faktor megvan: elegendő mozgás és feszes kötőszövet. ( Más esetben a nyirokkeringést és a salakanyagok kiválasztását külsőleg kell szabályozni ). Ebben segít a mindennapi masszázs és az intenzív kozmetikai terápia.